FOTOSÚŤAŽ - Vytvor s nami najkrajší dravčí kalendár 2019

Náš dravčí kalendár 2018 bol nesmierne úspešný.

Staň sa súčasťou kalendára na rok 2019! Krsiak rybar Harvancik
Každý, koho fotografiu vyberieme, získa poukážku v hodnote 15 eur do kníhkupectva alebo internetového obchodu a dva kalendáre zdarma!


Súťaž predĺžená! Pošli do 31.7.2018  na adresu Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. fotografie v kvalite vhodnej na tlač vo formáte A4 prioritne na šírku (landscape).

Aké sú pravidlá?
• Súťaž je určená pre každého :-)
• Súťažné fotografie majú zachytávať dravce a sovy vo voľnej prírode, alebo voľne žijúce v mestskom prostredí, na území Slovenskej alebo Českej republiky.
• Otvárame dve súťažné kategórie:
- „Erotická fotografia“ - snímky párenia dravcov či sov :-)
- „Bežná fotografia“ - všetky ostatné motívy a situácie zachytávajúce život dravého vtáctva.
• Našim cieľom je zostaviť kalendár z nových, neznámych záberov. Preto je možné prihlásiť len snímky doposiaľ nepublikované v akýchkoľvek printových a elektronických médiách, na sociálnych sieťach a podobne.
• Do súťaže je možné poslať snímky, ktoré boli prihlásené v rámci členskej schôdze RPS a nezískali žiadnu cenu.
• Jeden súťažiaci môže zaslať maximálne 3 snímky v každej kategórii.
• Spolu s fotografiami v plnej kvalite je potrebné zaslať:
- Meno a priezvisko autora,
- Dátum a miesto vzniku fotografie,
- Názov druhu, ktorý je na fotografii.
Okrem toho privítame, ak fotografiu doplníte stručným textom o okolnostiach vzniku fotografie, zaujímavom príbehu, či pocitoch fotografa v súvislosti so záberom. Zaujímavou informáciou je aj použitá technika (typ fotoaparátu a objektívu).
• Organizátorom súťaže je Ochrana dravcov na Slovensku (RPS). Akcia prebieha v spolupráci so Západoslovenskou energetikou, a.s. (ZSE), v rámci programu 3D od ZSE.
• Výber fotografií sa uskutoční formou hlasovania komisie, zloženej zo zástupcov Sekretariátu RPS, Výboru RPS a zástupcov ZSE. Výsledky (mená autorov víťazných snímok) budú oznámené do 15.8.2018 (predĺžené oproti pôvodnému dátumu 31.7.).
• Organizátor si vyhradzuje právo zrušiť súťaž, neudeliť niektorú z cien, nevydať kalendár a realizovať iné odôvodnené zmeny, ktoré vyplynú z kvality zaslaných fotografií a ďalších dôležitých okolností, ktoré môžu mať vplyv na priebeh a výsledok súťaže.


Zaslaním fotografií súťažiaci:
- vyjadruje súhlas s týmito pravidlami súťaže a so zverejnením snímok v kalendári, na webových stránkach RPS a ZSE, na Facebook a Twitter stránkach uvedených organizácií, prípadne iných materiáloch organizácií,
- prehlasuje, že snímka vznikla v súlade s najlepšími morálnymi zásadami ornitológa a jej vznikom neboli fotografované dravce a sovy rušené (najmä počas hniezdenia a odpočinku),
- súhlasí s použitím, spracovaním a archiváciou poskytnutých osobných údajov pre účely tejto súťaže.

 

Tešíme sa na Vaše fotografie, prípadné otázky prosím adresujte na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., alebo 0903 219 524, 0911 882 626 resp. 0904 141 943 :-)

 

Úvodná fotografia: kršiak rybár, foto: Stano Harvančík

Navštívte aj naše ďalšie webové stránky

steppelife.eu

vtáčia kriminalita

danubefreesky.eu

sakerlife.mme.hu

lifeenergia.sk

falcoproject.eu

apomarina

imperialeagle.eu

Hlavní partneri

SEPS logotypnazov positive color RGB ZSE-hlavni.partneri 02 ZSD logo VSE rgb logo VSD rgb 051-SSE 06 SSEd