Hľadá sa logo projektu LIFE Danube Free Sky!

Dalmation pelican Pelecanus crispus credit info DDBRA 800
Autor: DDBRA
 

OZNAM: S radosťou oznamujeme, že víťazom súťaže sa stal Gabriel Perijoc z Rumunska. Blahoželáme a všetkým účastníkom srdečne ďakujeme za účasť a kreatívne návrhy!

 

Pozývame vás zúčastniť sa súťaže o logo nového medzinárodného projektu LIFE Danube Free Sky1, ktorý spojil 7 krajín pozdĺž rieky Dunaj (AT, SK, HU, HR, RS, BG, RO) s cieľom ochrániť vzácne vtáctvo pred zraneniami spôsobenými nárazmi do elektrických vedení a zasiahnutím elektrickým prúdom.

Projekt sa začal v septembri 2020 a potrvá do februára 2026. Počas tohto obdobia bude zmonitorovaných vyše 1000 kilometrov elektrických vedení a na najrizikovejšie časti budú osadené prvky pre lepšiu viditeľnosť a prevenciu kolízií. Najrizikovejšie elektrické stĺpy budú odizolované ako prevencia proti zásahu elektrickým prúdom pri dosadaní vtákov.

Tento unikátny projekt ilustruje spoluprácu 15 partnerov – 8 energetických spoločností, 1 železničná spoločnosť, 3 národné parky a 3 mimovládne organizácie. Hlavným cieľom je vytvoriť bezpečnejšie miesto – “voľné nebo (z angl. free sky)” pre vtáctvo v povodí “Európskej Amazonky” – výnimočnej rieky Dunaj. Pre viac informácií navštívte www.danubefreesky.eu.

Logo projektu bude mať širokú škálu využitia: elektronická verzia na webstránky, sociálne siete, videá, zmluvy/dokumentácie, a podobne. Logo bude takisto využívané v printovej verzii, na informačné tabule, publikácie, predmety ako napríklad tričká, perá, magnetky, nálepky atď.

Ako sa prihlásiť:

Oficiálnym jazykom pre súťaž o logo a komunikáciu so súťažiacimi je angličtina.

Všetky Súťažné návrhy musia rešpektovať Pravidlá a podmienky dostupné tu2,3.

Súťažný návrh a prípadné otázky pošlite emailom do 10. januára 2021 23:59 Stredoeurópskeho času na emailovú adresu: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. s uvedeným predmetom emailu: “logo DanubeFreeSky”.

Víťazná odmena je do 800.00 €.

Tešíme sa na vaše kreatívne nápady! ?

1 Projekt LIFE19 NAT/SK/001023 Medzinárodná ochrana vtáctva pozdĺž rieky Dunaj je spolufinancovaný z programu LIFE Európskej únie.  

2  Informácie o ochrane a zásadách spracúvania osobných údajov nájdete tu.

3 Vyhlasovateľ Súťaže si vyhradzuje právo aktualizovať Pravidlá a podmienky súťaže. Aktuálny platný dokument Pravidlá a podmienky súťaže je uverejnený na stránke www.danubefreesky.eu.

 

 

 

Navštívte aj naše ďalšie webové stránky

steppelife.eu

vtáčia kriminalita

danubefreesky.eu

sakerlife.mme.hu

lifeenergia.sk

falcoproject.eu

apomarina

imperialeagle.eu

Hlavní partneri

SEPS logotypnazov positive color RGB ZSE-hlavni.partneri 02 ZSD logo VSE rgb logo VSD rgb 051-SSE 06 SSEd