Hľadáme posilu do tímu pre nový zaujímavý projekt

august chavko vespertakPonúkame prácu na zaujímavom projekte LIFE STEPPE ON BORDER, ktorý spája slovenské a maďarské inštitúcie ochrany prírody, občianske združenia a Hlavné mesto SR Bratislavu do oficiálneho partnerstva. Cieľom projektu je zvýšenie stability populácie dropa veľkého a sokola červenonohého na Slovensku v Chránenom vtáčom území (CHVÚ) Sysľovské polia a v Maďarsku v štyroch CHVÚ. Obdobie realizácie je od februára 2022 do apríla 2027.

Medzi kľúčové aktivity projektu patrí zmena spôsobu využívania pôdy na postupy v súlade s ochranou prírody a zvyšovaním celkovej biodiverzity, s ohľadom primárne na uvedené cieľové druhy. Viac informácií o projekte TU.

Projekt je podporený z programu LIFE Európskej únie, viac o programe TU.

 

 

PROJECT MANAGER

Vybraný uchádzač bude viesť medzinárodný tím, bude oporou celého projektu.

O čom bude práca:

 

Očakávania od ideálneho kandidáta:

Soft skills:

Vzdelanie a prax:

Iné požiadavky:

Veľkou výhodou je bydlisko v Bratislave, z dôvodu nevyhnutnosti byť k dispozícii pre stretnutia v sídle RPS a v projektovom území CHVÚ Sysľovské polia, pre plynulú komunikáciu a spoluprácu s tímom.

Charakter práce: na živnosť (príp. iný typ podľa vzájomnej dohody), na dobu určitú, úkolový princíp práce a odmeňovania, prioritné je splnenie zadaných úloh v určenom časovom termíne.

Predpokladané trvanie zmluvy: ihneď – 30.04.2027, resp. podľa dohody, s perspektívou dlhodobej práce v organizácii aj po skončení projektu.

Predpokladaný rozsah práce: približne 15-20 dní mesačne

Odmena: 1700 – 2200 eur mesačne,

Miesto práce: sídlo RPS (Trhová 54, Bratislava), projektové územie (terén), po dohode možnosť práce z domu.

V prípade záujmu pošlite v elektronickej podobe na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. najneskôr do 27.01.2022 (odporúčame cez portál Profesia, ponuka TU):

 

Tešíme sa na novú posilu:)