FOTOVÝZVA: HĽADÁME NAJKRAJŠIE FOTKY DRAVCOV A SOV PRE KALENDÁR NA ROK 2022!

Aquila heliaca Jozef Chavko foto vyzva 2022Cieľom kalendára je zvýšiť povedomie o dravcoch a sovách u širokej verejnosti a propagovať aktivity na ich ochranu vo voľnej prírode. Budeme radi, ak sa rozhodnete zapojiť a potešíte nás vašimi fotkami dravcov a sov. Za každú uverejnenú fotografiu získa jej autor 3 kalendáre.

AKO SA ZAPOJIŤ:

Pošlite nám do 31.7.2021, na adresu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., fotografie v kvalite vhodnej na tlač, vo formáte A4, orientované na šírku (landscape).

Aké sú pravidlá?

- Meno a priezvisko autora
- Dátum a miesto vzniku fotografie (oblasť, pohorie,...)
- Názov druhu, ktorý je na fotografii


Okrem toho privítame, ak fotografiu doplníte stručným textom o okolnostiach jej vzniku alebo zaujímavým príbehom. Zaujímavou informáciou je aj použitá technika (typ fotoaparátu a objektívu)


Zaslaním fotografií účastík:
- vyjadruje súhlas s týmito pravidlami fotovýzvy a so zverejnením snímok v kalendári, na webovej stránke RPS, na sociálnych sieťach, prípadne iných materiáloch organizácie.
- prehlasuje, že snímka vznikla v súlade s najlepšími etickými zásadami ornitológa a jej vznikom neboli fotografované dravce a sovy rušené (najmä počas hniezdenia a odpočinku),
- súhlasí s použitím, spracovaním a archiváciou poskytnutých osobných údajov pre účely tejto výzvy.

Tešíme sa na Vaše fotografie, prípadné otázky prosím adresujte na: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it...