Wanted - Manažér/ka marketingu a komunikácie, asistent/ka projektovej manažérky

Wanted - Manažér/ka marketingu a komunikácie, asistent/ka projektovej manažérky

Ochrana dravcov na Slovensku (RPS) ponúka prácu na zaujímavom projekte LIFE DanubeFreeSky, ktorý spojil národné parky, občianske združenia a energetické spoločnosti zo 7 krajín (AT, SK, HU, RS, RO, BG, HR) do oficiálneho partnerstva. Hlavnou témou projektu je zvýšenie bezpečnosti elektrických vedení pre vtáctvo vo vybraných lokalitách (prevažne chránené vtáčie územia) pozdĺž Dunaja, ako významného migračného koridoru vtáctva. Medzi aktivity patrí eliminácia aktuálnych hrozieb (ekologizácia vedení) a dlhodobé zlepšenie úrovne riešenia problematiky na medzinárodnej úrovni. Okrem toho sa projekt zameriava na zlepšenie hniezdnych i potravných možností pre vtáctvo. Projekt je zameraný na 12 cieľových, európsky významných a množstvo ďalších druhov vtáctva. Realizácia prebieha v 23 Chránených vtáčích územiach a 9 Významných vtáčích územiach, s podporou Európskej únie, v rámci programu LIFE.

O čom bude práca:

 

Očakávania od ideálneho kandidáta:

Soft skills:

Vzdelanie a prax:

Iné požiadavky:

Veľkou výhodou je bydlisko v Bratislave, z dôvodu nevyhnutnosti byť k dispozícii pre plynulú komunikáciu a spoluprácu s projektovou manažérkou.

Charakter práce: Mandátna zmluva na dobu určitú, úkolový princíp práce a odmeňovania, prioritné je splnenie zadaných úloh v určenom časovom termíne.

Predpokladané trvanie zmluvy: ihneď - 31.10.2025 (64 mesiacov), resp. podľa dohody, s perspektívou dlhodobej práce v organizácii aj po skončení projektu.

Predpokladaný rozsah práce: približne 14 – 20 dní mesačne, spolu približne 800 dní počas celého trvania kontraktu.

Odmena: 12 eur/hod., s perspektívou zvýšenia v priebehu projektu, v závislosti od kvalifikácie, schopností, celkového prínosu a pod.

Miesto práce: sídlo RPS (Trhová 54, Bratislava), projektové územie (terén), po dohode možnosť plniť časť úväzku prácou z domu.

V prípade záujmu pošlite v elektronickej podobe na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. najneskôr do 2.7.2020 (termín môže byť predĺžený):

Otázky: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., 0903 219 524.

 

Tešíme sa na novú posilu :)