Členská schôdza RPS 2016 - Pozvánka

foto Pozvanka S radosťou pozývame všetkých členov a sympatizantov RPS na tohoročnú členskú schôdzu, ktorá sa uskutoční 3. decembra 2016 (sobota) vo veľmi príjemnom penzióne Sidorovo.

Čaká vás správa o činnosti sekretariátu, výsledky pracovných skupín, odborné prednášky a večerný program pri pečenom prasiatku a iných dobrotách, tiež nové tričká a kalendáre. Presný program bude zverejnený a rozoslaný prihláseným účastníkom v dostatočnom predstihu pred členskou schôdzou. ☺

Aby sme všetko stihli zariadiť a pripraviť, potrebujeme vedieť, či sa schôdze zúčastníte, kedy prídete a odídete, či a čo budete chcieť jesť. Preto prosím vyplňte Prihlášku (odkaz na konci článku) ☺ Na základe vyplnenej prihlášky vám bude ubytovanie aj strava rezervované len predbežne – objednávku je potrebné potvrdiť a uhradiť počas registrácie v piatok večer alebo v sobotu ráno (do 9:30).

UBYTOVANIE

Cena ubytovania je 15 EUR/osoba/noc s raňajkami. Ubytovanie bez raňajok nie je možné.

Ubytovať sa môžete v piatok od 16:00. Pre optimálne rozdelenie izieb budú účastníci rozdelení podľa počtu nocí, na ktoré sa ubytujú. Ďakujeme za pochopenie. ☺ Penzión má dostatočnú kapacitu izieb na rozdelenie po 2 – 3 osobách do jednej izby.

STRAVA

V prípade každého jedla je na výber mäsitá a bezmäsitá alternatíva.

Piatok večera: 5 EUR, sobota obed: 5 EUR, sobota večera: pre členov, ktorí uhradili členské za 2016, hradí RPS, pre ostatných (sympatizanti a neporiadni členovia) prasa 7 EUR a vege verzia 5 EUR.

ZÁBAVA:

Okrem prednášok a prezentácií sa vám o zábavu postará aj nočný bar, plný rôznych nápojov a pochutín.

DOPRAVA

Autom: mapy tu, resp. GPS: 49.023000, 19.291600, parkovanie priamo pri penzióne. V prihláške máte možnosť uviesť, či odvoz autom ponúkate alebo hľadáte. Budeme tak môcť využiť kapacity efektívnejšie.

Autobusom: Veľmi dobré spojenie každú hodinu zo zastávky Ružomberok,, AS na zastávku Ružomberok, Biely Potok, Trlenská dolina (harmonogram na www.cp.sk).

PRIHLÁŠKU nájdete tu. Vyplnenú prihlášku je potrebné odoslať najneskôr do 14.11.2016. Po tomto termíne si prosím ubytovanie a stravu objednajte individuálne.
Súčasťou členskej schôdze je aj FOTOSÚŤAŽ, tešíme sa na vaše skvelé fotografie. Pravidlá ostali nezmenené, pripomenúť si ich môžete tu.

SUPER AKCIA! ☺ Ak najneskôr do 23. novembra uhradíte členský príspevok na rok 2017, dostanete od nás na členskej schôdzi exkluzívny kalendár na rok 2017 ☺ Všetky informácie o platbách sú k dispozícii tu.

Platba členského v hotovosti je možná len pre zahraničných členov, ostatní prosím realizujte platbu prevodom. Ďakujeme za pochopenie ☺ 

V prípade otázok sme vám k dispozícii:

Lucia Deutschová, 0911 219 520, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Michal Noga, 0911 339 193, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.